De Dakhaas Blog

Talkshow: De Dakhaas Praat

De Dakhaas gaat 3D met een echte talkshow! In de prachtige nieuwe bieb op de Neude schuif je op vrijdagmiddag aan voor een drankje, een hapje en een goed gesprek met Dakhaastintje. Presentatoren Jimme Bakker en Elja Looijestijn praten met Utrechtse makers – kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, illustratoren en schrijvers – over hun drijfveren, struikelblokken en hun band met de stad. Studio Ski tekent live wat er allemaal gebeurt en alles wordt muzikaal omlijst door onze definitief onnavolgbare biebband Boterboter. 

De volgende edities van De Dakhaas praat zijn op: Vrijdag 14 augustus, 17.30-18.30 Vrijdag 11 september, 17.30-18.30

Toegang is gratis, meld je wel even aan op de site van de bieb, via de linkshierboven.

Over de presentatoren Ontwerper Jimme Bakker en journalist Elja Looijestijn stonden in 2013 samen aan de wieg van onafhankelijk magazine De Dakhaas. In de bieb komen ze opnieuw samen om de gasten te ondervragen als Utrechts gezelligste presentatieduo. 

Biebband Boterboter Showmaster, geluidskunstenaar, geleid projectiel en podiumbeest: Utrechts eigen synther-songwriter is de onnavolgbare huisband van De Dakhaas praat. 

Biebtekenaar Studio Ski Onder de naam Studio Ski maakt Saskia Janssen illustraties over de onbeholpenheid van het dagelijks leven. Reken maar dat dat in De Dakhaas praat voldoende aanwezig zal zijn, daarom zal ze de talkshow live tekenen.

Column: Lisa Weeda Lisa Weeda is een Utrechts-Oekraïense schrijver, programmamaker en transmedia storyteller. In elke editie van De Dakhaas praat vertelt ze over iets wat haar die maand in Utrecht is opgevallen.

De Dakhaas praat - FB event header -_