De Dakhaas Blog

De Dakhaas #10 gratis en voor niets

Wil je wel geloven dat De Dakhaas al aan de tiende editie toe is? Wacht maar, het wordt nog gekker. Want we vieren het jubileum met een groots gebaar: de nieuwe Dakhaas 10 kost voor één keertje helemaal niets. Gratis dus. De Dakhaas werd altijd al kosteloos en geheel onafhankelijk gevuld door een groep enthousiaste vrijwilligers. En voor deze ene keer krijg je de nieuwe Dakhaas gewoon cadeau!

Geheel in stijl is ook het thema van de verhalen die erin staan ‘gratis’. Met verhalen over prijswinnaars, vrijwilligers en openbare toiletten. Wil jij als eerste de nieuwe Dakhaas in handen houden, kom dan naar onze gratis lancering op woensdagavond 24 mei. De dag erna is het Hemelvaartsdag dus niets weerhoudt je ervan je vol te gieten met pilsjes van Kornuit. Het feest is in de voormalige basisschool op de Maria van Reedestraat in Tuinwijk. Tegenwoordig werken daar allemaal creatieve mensen. We hebben dj’s, verrassingen, Vockingworst, drank en muziek. Neem wel een beetje geld mee zodat je wat te eten kan kopen van Rammenas. Na de lancering is de gratis Dakhaas te krijgen bij de bekende verkooppunten. Maar wees er snel bij, want zo’n prachtig gratis blad vliegt natuurlijk weg!

Wat: Lancering jubileumnummer De Dakhaas Wanneer: woensdag 24 mei Waar: Dr Bosschool, Maria van Reedestraat 4 Hoe laat: 18.00-23.00 Facebook event