De Dakhaas Blog

Het beste moet nog komen: Dakhaas 8

DH8 - omslag

De Dakhaas komt met themanummer ‘Utregs beste’

Waar in Utrecht heb je het snelste beet als visser? Wat is de beste plek voor een potje tongzoenen? Vanaf welk Utrechts hoogtepunt heb je het beste uitzicht? Welke brazilian waxer harst je schaamhaar het best? Wat zijn de beste dansvloerknallers van Utrechtse dj’s? Utrechts onafhankelijke magazine De Dakhaas gaat alleen voor het allerbeste in een speciaal themanummer. De verslaggevers gingen op pad en de fotografen en illustratoren zetten hun beste beentje voor om Utrechts ware pareltjes naar boven te halen.

We lanceren Utrechts beste onafhankelijke magazine op 1 april (echt) in het midden van Utrecht, bij Hutspot op de Neude.

De Dakhaas en het Centraal Museum werkten samen aan een bijzonder project. In het kader van de tentoonstelling Haar! menselijk haar in mode en kunst, fotografeerde Kiri Pruntel tien heel verschillende Utrechters. Met superlang haar, vrouwelijk okselhaar, dreadlocks of juist helemaal geen haar: allemaal hebben ze een bijzondere relatie met hun haar. Het resultaat is een prachtige serie foto’s en interviews, te zien in Hutspot (expo-opening 1 april) en in het museum. Enkele foto’s zijn ook te zien in de tentoonstelling HAAR! Deze bijzondere tentoonstelling is nog t/m 29 mei te bewonderen in het Centraal Museum.

Iedereen is welkom op het feestje. Als je komt, krijg je bij de nieuwe, beste Dakhaas ook de publicatie van ‘Utrechts haar’. Gratis en alleen op deze avond! Zet jezelf op de gastenlijst door je aan te melden op het Facebook-evenement of stuur ons een mailtje.

Wanneer: Vrijdag 1 april 2016

Waar: Hutspot, Vinkenburgstraat 19 bis (hoekje Neude)

Hoe laat: 18.00 – 22.00 uur