De Dakhaas Blog

Lancering De Dakhaas #13: De toekomst van de stad

Dakhaas13_Social_bannerFBevent_v1

De Dakhaas onderzoekt in de nieuwe editie de toekomst van de stad. Op vrijdag 3 mei wordt het magazine feestelijk gelanceerd bij RAUM aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn. 

Nergens in Nederland zijn in zo’n korte tijd zoveel nieuwe mensen komen wonen als in Leidsche Rijn. De nieuwsgierige verslaggevers van de Dakhaas gingen op zoek naar wilde feesten en ongerepte natuur, en interviewden jonge talenten, vinexouders en verschoppelingen. Zoals elke Dakhaas staat ook deze editie weer vol met schrijfkunst, bijzondere illustraties en creatieve fotografie.

Deze editie van de Dakhaas is tot stand gekomen in samenwerking met RAUM, dat nauw betrokken is bij de bewoners en ontwikkelingen in het gebied rondom het Berlijnplein. Feestelijke lancering Kom over de brug, want op de feestelijke lancering krijg je De Dakhaas helemaal gratis. Ook is er een minitalkshow met Teddy Tops, livemuziek van Boterboter en natuurlijk goed eten en drinken van wijkrestaurant Venster.

Lancering Dakhaas #13 De toekomst van de stad Vrijdag 3 mei 20.00-21.30 uur RAUM, Berlijnplein 520 Gratis toegang www.raumutrecht.nl