De Dakhaas Blog

Talkshow: De Dakhaas Praat

Eindelijk mag de talkshow Vrijdag Live weer van start! In de prachtige nieuwe bieb op de Neude schuif je op vrijdagmiddag aan voor een drankje, een hapje en een goed gesprek met Dakhaastintje. Presentatoren Ties Timmers en Elja Looijestijn praten met Utrechtse makers – kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, illustratoren en schrijvers – over hun drijfveren, struikelblokken en hun band met de stad. Literaire sensatie Lisa Weeda leest een column voor, Studio Ski tekent live wat er allemaal gebeurt en alles wordt muzikaal omlijst door onze definitief onnavolgbare biebband Boterboter. 

De volgende edities van De Dakhaas praat zijn op:

Vrijdag 18 februari, 17.30-18.30 meer info

Vrijdag 25 maart, 17.30-18.30

Vrijdag 22 april, 17.30-18.30

Toegang is gratis en reserveren niet nodig!

Over de presentatoren

Ties Timmers is podcastmaker, muzikant en boeker van bands. Elja Looijestijn is journalist en oprichter van onafhankelijk magazine De Dakhaas. In de bieb komen ze samen om de gasten te ondervragen als Utrechts gezelligste presentatieduo. 

Biebband Boterboter

Showmaster, geluidskunstenaar, geleid projectiel en podiumbeest: Utrechts eigen synther-songwriter is de onnavolgbare huisband van De Dakhaas praat. 

Biebtekenaar Studio Ski

Onder de naam Studio Ski maakt Saskia Janssen illustraties over de onbeholpenheid van het dagelijks leven. Reken maar dat dat in De Dakhaas praat voldoende aanwezig zal zijn, daarom zal ze de talkshow live tekenen.

Column: Lisa Weeda

Lisa Weeda is een Utrechts-Oekraïense schrijver, programmamaker en transmedia storyteller. In elke editie van De Dakhaas praat vertelt ze over iets wat haar die maand in Utrecht is opgevallen.

De Dakhaas praat - FB event header -_