Radio Dakhaas Naakt 3: Cultureel erfgoed ontmanteld en met je schoonouders naar het naaktstrand


Een stadswandeling door Gilde Utrecht met Ties Timmers, Jacco de Jager moest met zijn schoonouders naar het naaktstrand en Lizabet Benink liet zich rondleiden in de tentoonstelling Body Language in Catharijne Convent door theologe Evelijn Jebbink en conservator/samenstelster Wendolien van Welie.

Radio Dakhaas · Naakt 3: Cultureel erfgoed ontmanteld en met je schoonouders naar het naaktstrand

De podcast van het magazine De Dakhaas, met items voor en door Utrechters, en de verhalen die ze verbindt en bezighoudt. Deze keer met een reportage over de beeldjes aan de werf, een hondentrimsalon en een gedicht over Tinder, allemaal rond het thema ‘Naakt’. Ook zelf maken? Je bent welkom: info@dedakhaas.nl


Nog meer Dakhaas