Dakhaas Vriendenboekje


Een keer trek je de conclusie, vriendschap is GEEN illusie! 

De Dakhaas viert de vriendschap in alle vormen met een eigenzinnig Vriendenboekje. 

Utrechts onafhankelijke media-organisatie komt na een magazine, een podcast en een talkshow weer met iets fijns van papier.  In het Vriendenboekje van De Dakhaas kun je al je vrienden laten schrijven. Ze mogen antwoord geven op vragen als ‘Dit zou ik willen kunnen’, ‘Morgen begin ik met’ en ‘Als je me in het strand ingraaft, mag je me dit als lichaam geven’.  Zo leer je je vrienden pas echt kennen!

Illustratoren

De Dakhaas zou De Dakhaas niet zijn als de uitgave er niet geweldig uitzag. De redactie heeft acht Utrechtse illustratoren gevraagd om hun visie te geven op het thema vriendschap: Cliff van Thillo, Sterre Kranenburg, Helena de Koning, Bob Mollema, Boter Boter, Samira Charroud, Nonna Hoogland Nastia Cistakova. Hun werk is te bewonderen in het boekje, dat ontworpen is door Dakhaas van het eerste uur, Jimme Bakker. De onnavolgbare Studio Ski tekende het omslag.

Tattoos

Niets bezegelt een vriendschap mooier dan samen een tattoo nemen. Daarom krijg je bij het vriendenboekje ook twee velletjes plaktattoo’s, ontworpen door de illustratoren die erin staan. Of durf je ze voor eeuwig op je lichaam te laten staan?

Lanceerfeest

Het is al bijna drie jaar geleden dat De Dakhaas een echt feestje gaf, dus zeker weten dat we dit vriendenboekje knallend gaan lanceren! We vieren de vriendschap op vrijdag 7 oktober in het café van De Nijverheid, van 20.00-24.00. Het wordt een ontroerende avond vol verrassingen. Kom met je beste vriend of juist alleen, om ter plekke nieuwe vrienden te maken!

Te koop

Het Dakhaas vriendenboekje kost 10 euro. Na de lancering is het boekje te koop via onze website. 


Nog meer Dakhaas